Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'da yoğun trafik denetimi başlıyor
Ülke genelinde yarından itibaren sıkı trafik kontrolleri başlıyor!
44 yıllık Kastamonu göndermesi!
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 1980 yılında Kastamonu’da iki polisin fotoğrafının paylaşılmasının ardından; Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü de; 2024 yılında aynı fotoğrafı çekerek gönderme yaptı.
8 aylık acı bilanço!.. 2 bine yaklaştı
2023'ün Ocak-Ağustos döneminde ülke genelinde meydana gelen 335 bin 111 kazada bin 946 kişi hayatını kaybetti
İnebolu'dan Ankara'ya 14 günlük yürüyüş Anıtkabir'de noktalandı
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğinde 14 gün süren İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü Anıtkabir’de sona erdi.
İçişleri’nden 81 ile ‘trafik’ genelgesi
İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri" konulu genelge gönderdi.
Muhammed Yakut, İspanya'da yakalandı
Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle kırmızı bültenle aranan Muhammed Yakut, İspanya'nın kuzeyinde polis tarafından yakalandı.
EGM ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 ÖGG sınav sonuçları sorgulama ekranı
Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) 104. Temel Eğitim sınavı sonuçları için tarih araştırmaları başladı. Sınava giren adaylar tarafından ÖGG sınav sonuçlarının açıklanıp, açıklanmadığı merak ediliyor. EGM tarafından gerçekleştirilen ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçlarına nereden bakılıyor? Gibi sorular adaylar tarafından merak konusu oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından uygulanan ÖGG sınavının ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, 104. dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
EGM ÖGG sınav sonuç sorgulama ekranı, ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) 104. Temel Eğitim sınavı sonuçları için tarih araştırmaları başladı. Sınava giren adaylar tarafından ÖGG sınav sonuçlarının açıklanıp, açıklanmadığı merak ediliyor. EGM tarafından gerçekleştirilen ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçlarına nereden bakılıyor? Gibi sorular adaylar tarafından merak konusu oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından uygulanan ÖGG sınavının ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, 104. dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
ÖGG sınavı ne zaman? işte özel güvenlik görevlisi temel eğitim sınav takvimi
Özel Güvenlik 104. Temel Eğitim ve 80. Yenileme Eğitimi Sınavı (ÖGG) tarihi açıklandı. Sınava katılacak olan adayların “Sınav Giriş Belgesi”ni ÖGNET uygulaması üzerinden çıktı alarak adaylara teslim etmesi gerekmektedir. Peki ÖGG sınavı ne zaman yapılacak?
Ehliyet alacaklar dikkat! Sınavlar daha da ağırlaşacak
İzmir Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanı Tolga Abacı, sürücü belgesi direksiyon sınavına yeni etapların da gelmesinin planlandığını ifade ederek, "Sınavları daha da ciddileştirecek. 180 derece dönüş, serbest güzergah ve gece sürüşü gibi aşamalar eklenmesi planlanıyor" dedi.
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü de yapmıştı: Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu
Kastamonu'da da görev geçmişi olan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanı Mahmut Çorumlu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı oldu.
PMYO 2 bin 500 öğrenci alıyor
Polis Meslek Yüksekokulları'na 2023-2024 eğitim döneminde 2 bin 500 öğrenci alımı yapılacak.
TFF ve EGM’den ‘güvenlik’ işbirliği
TFF ve EGM işbirliği ile "Spor Güvenliği Eğitici Eğitimi" 25-26 Temmuz 2023 tarihlerinde Riva GSİM Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
Serinlemek için girdiği gölette can verdi
Serinlemek için girdiği gölette boğulan yabancı uyruklu şahsın cansız bedeni ekipler tarafından bulundu.
Çalışmalar hızlandırıldı! Türkiye gri listeden çıkarılıyor, Bakan Şimşek'ten açıklama
Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalar hızlandırıldı. FATF tarafından belirlenen 7 eksiklikten 5'i giderilirken, Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinasyonunda ilgili Bakanlıklar ve kurumların yöneticileri, 10 Temmuz Pazartesi günü ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Konuyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten de açıklama geldi.
Binlerce sönen ocak: İşte 6 aylık kaza bilançosu
Emniyet Genel Müdürlüğü, yılın 6 aylık kaza bilançosunu kamuoyu ile paylaştı.
EGM’de ‘Ayyıldız’ dönemi
Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Erol Ayyıldız göreve başladı.
Uyuşturucu etkisinde araç kullanırken yakalandılar
NARKOTİK VE TRAFİK ŞUBE’DEN ORTAK UYGULAMA...
Emniyet’te atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “28 bin 62 kahraman polisimizin atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı” dedi.
Polislere müjde
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere müjde vererek, "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz" dedi.
Polis Akademisi'ne 28 akademisyen alınacak
Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığına bağlı yükseköğretim kurumlarına 28 akademisyenin alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, Polis Akademisi Öğretim Elemanlığına Atama ve Yükseltme Kriterleri çerçevesinde naklen ve açıktan atamayla bir doktor öğretim üyesi, bir araştırma görevlisi ve 26 öğretim görevlisi alınacak.
Bakan Soylu, polis arabası Togg’un fotoğraflarını paylaştı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg'un polis aracı haline getirilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.
Bayramda 165 bin personel sahada
Ramazan Bayramı çerçevesinde Türkiye genelinde İçişleri Bakanlığına bağlı 25 bin 305 ekip ve 164 bin 686 personel sahada denetim gerçekleştirecek.
178. Yıl klibinde Bozkurt’ta yer aldı
Emniyet Genel Müdürlüğü’nce Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yılına özel bir klip hazırlandı.
7. yargı paketi Meclis'te
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görüşmelerine başlanan 'İcra İflas Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yasa Teklifi' başlıklı 7’nci yargı paketinde vatandaşa dokunan önemli değişiklikler var. Kira uyuşmazlıklarında arabulucu uygulanmasının zorunlu hale getirilmesine ilişkin düzenlemeler öngörüyor.